Tradición e innovación na mesa

Nesta ruta coñecerás como se elaboran algúns dos alimentos máis tradicionais e recoñecidos deste territorio: mariscos, patacas e churros artesanais, pan de Carral…, e a evolución dos seus procesos de elaboración ao longo do tempo, á vez que descobres outros máis innovadores, como as algas que, aínda que máis recentes nas nosas cociñas, xa utilizan desde fai tempo os cociñeiros máis recoñecidos. Unha variedade de aromas, cores e sabores que che deixarán o mellor dos recordos!

 

Nº XORNADAS: 2 (2 días / 1 noite)

 PERCORRIDO: En coche

DISTANCIA: 81 km

CONCELLOS: A Laracha, Arteixo, A Coruña, Culleredo, Carral, Cambre.

 

 
   PUNTOS DE VISITA:
      -   Mariscos del Noroeste
      -   Bonilla a la vista
      -   Torre de Hércules
      -   Antiga Fábrica de Cros
      -   Panadería da Cunha
      -   Portomuíños
 

    

 

    DESCARGAR AQUÍ MÁIS INFO SOBRE A RUTA

 

 

 

 ONDE DURMIR?                                                            

  - Casa de Sixto

 

 

  OUTROS SERVIZOS                                                          

  - Dumas ocio y tiempo libre

  - DMC Galicia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
SE CHE INTERESA ESTE TEMA TAMÉN CHE PODERÍA GUSTAR...
 
          - Alen do mar
          - Ruta de queixo e mel
          - Sabores do Ulla
          - Enerxía milenaria de Trasancos
 
 
 
 
 
 
SE ESTÁS POR ESTAS ZONAS TAMÉN CHE PODERÍA INTERESAR...
 
          - Doces e lácteos do Mandeo